Cyber veiligheid

We hebben altijd een passende oplossing voor uw internet & telefonie vraagstukken

Peter Meijer, Mede-Eigenaar

Telefonie

Telefonie is nog steeds het belangrijkste communicatiemiddel. De laatste jaren is er op het gebied van telefonie veel veranderd. Analoog bellen verdween uit beeld en vervolgens deed VOIP zijn intrede. Het inmiddels massaal omarmde communicatieplatform Microsoft Teams is de volgende stap in de snel ontwikkelende telefonie markt. En de techniek schrijdt voort: ongetwijfeld brengt de toekomst weer nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen met zich mee.

Uitgaand bellen met uw mobiele telefoon via het vaste nummer op de zaak is één van de vele voordelen van de huidige technieken. Snelle (mobiele) internetverbindingen maken spraak- én beeldbellen mogelijk. Daarnaast worden mobiele telefoons steeds vaker geïntegreerd in bedrijfsnetwerken.

Ronny Christiaanse heeft met zijn 30+ jaren ervaring in de telefonie wereld zeker een goede oplossing voor uw bedrijf!

Internet

Internet is in deze tijd niet meer weg te denken en het belang van (snel)internet groeit nog iedere dag. Wij van Adfranse Automatisering kunnen u helpen bij het kiezen van de beste verbindingen. Met VDSL, BVDSL en super snelle glasvezel verbindingen in ons portfolio hebben wij altijd een oplossing  voor uw internet vraagstukken.

Maar ook als u in het buiten gebied gevestigd bent hebben wij snelle internet oplossingen. We maken dan gebruik van het mobiele 4G/5G netwerk.

Vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.