Cyber veiligheid

Disclaimer

Alle op deze website genoemde informatie en bedragen zijn onder voorbehoud. Gebruik van enige informatie verkregen via deze website is voor risico van de gebruiker. Adfranse Automatisering tracht te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van de content juist is. Tegelijk kan Adfranse Automatisering niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvolledige of onjuiste informatie die op ofvia deze website gevonden wordt.

Adfranse Automatisering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van haar site of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden of verwezen content.

De website van Adfranse Automatisering bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van Adfranse Automatisering liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers. Adfranse Automatisering is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

Adfranse Automatisering geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen. Adfranse Automatisering rijwaart zich voor enige vorm en geeft geen garantie met betrekking tot het functioneren van de site van Adfranse Automatisering. Ook is Adfranse Automatisering niet aansprakelijk voor eventuele virussen op de site of server van Adfranse Automatisering die de informatie toegankelijk maakt.

  • Typefouten en wijzigingen voorbehouden
  • Aan publicaties kunnen geen rechten worden ontleend
  • Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar: info@afa.nl

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.