Cyber veiligheid

Professioneel systeembeheer zou essentieel moeten zijn binnen elke zichzelf respecterende organisatie

Peter Meijer, Mede-Eigenaar

Toch blijkt dat dit er nogal eens ‘even bij gedaan wordt’. En dat terwijl systemen optimaal moeten presteren zonder dat dit extra druk op mensen of de organisatie mag leggen?

Gelukkig neemt Adfranse u deze zorg professioneel en voortvarend uit handen. Voor veel Zeeuwse bedrijven en organisaties beheren, monitoren en onderhouden wij de systemen op locatie en/of op afstand. Denkt u hierbij aan de installatie en het onderhoud van hard- en software. Ook kunt u de bewaking, en daarmee de veiligheid, van uw netwerk met een gerust hart aan ons overlaten. Zo kunnen u en uw medewerkers zich richten op uw en hun taken.

 

24/7 alles in het vizier

Uw systeembeheer onderbrengen betekent dat Adfranse Automatisering 24-7 alles voor u in de gaten houdt. Communicatief vaardige professionals houden u op de hoogte bij eventuele veranderingen of verstoringen en adviseren pro-actief om zo – mogelijke problemen – tot een minimum te beperken.

Vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.