Cyber veiligheid

Laat uw kapotte of niet werkende apparatuur repareren door ons kundige personeel

Peter Meijer, Mede-Eigenaar

Het maakt niet uit of het nu gaat om een langzame of niet opstartende computer, een laptop met gebarsten scherm of een virus op de computer. Onze mensen van de technische dienst kunnen deze en nog veel meer reparaties uitvoeren. Door onze jaren lange ervaring kunnen onze medewerkers vaak al en schatting van de kosten geven. Mocht dat niet kunnen dan wordt er na inname en onderzoek contact opgenomen over de kosten voor herstel.  Zo komt u nooit voor verassingen te staan. 

Ook een computer onderhoudsbeurt behoord tot de mogelijkheden. Uw computer wordt dan fysiek schoongemaakt aan de binnen en buitenkant, Softwarematig opgeschoond en de software ge-update. Als er verbeterpunten zijn dan worden die opties overlegd met u als klant. Ook dan krijgt u een duidelijk kostenoverzicht. en pas na een akkoord wordt dit uitgevoerd. 

Vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.