We hebben altijd een passende oplossing voor uw Security vraagstukken

Rudi van der Bijl, Mede-Eigenaar

Cybercriminelen worden steeds geraffineerder en kunnen bestaande security-oplossingen steeds gemakkelijker omzeilen. Uw security heeft enorm veel baat bij uniformiteit. Door het complete portfolio kunt u bij één gespecialiseerde leverancier terecht voor de gehele security: Adfranse Automatisering. 

De cyberveiligheid van een organisatie bewaken is geen makkelijke taak. Er moet veel onderhouden worden, denk aan gebruikers, apparaten, applicaties, waarschuwingen, kwetsbaarheden, patches en nog veel meer. Veel IT-beheerders in het MKB hebben gewoonweg geen tijd om hun netwerk 24 uur per dag te monitoren, terwijl dit, vooral tegenwoordig, wel uiterst belangrijk is. Dit is waar wij als Adfranse Automatisering u kunnen helpen door het bewaken van uw IT-omgeving uit handen te nemen, zodat u als ondernemer kan doen wat u het liefst doet: ondernemen!

Met gerenommeerde tools en hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Kaspersky, Fortinet en SentinalOne doen wij er alles aan om uw IT-omgeving veilig te houden. Ons doel is dan ook om te zorgen dat u zo goed mogelijk uw werk kunt doen.
maar het stopt niet daar, tegenwoordig zijn de medewerkers van het bedrijf doelwit. Denk hierbij aan phising-emails en Social engineering. Om u en uw personeel voor te bereiden en beter weerbaar te maken in de IT hebben wij een zelfstudie programma van Kaspersky in ons portfolio opgenomen. Via deze tools kunnen de medewerkers op eigen tempo en in de kleine verloren minuten een korte training volgen. 

Meer informatie vind u op onze ASAP Pagina. 

Vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.