Professioneel systeembeheer zou essentieel moeten zijn binnen elke zichzelf respecterende organisatie

Rudi van der Bijl, Mede-Eigenaar

Automated Security Awareness Platform.

 

in het tijdperk dat cybercriminelen steeds slimmer worden is het ook zaak dat uw medewerkers “slimmer” worden. Hoe herken in een phising aanval, hoe check ik linkjes in een email bericht Waaraan moet een veilig wachtwoord voldoen? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar je na het doorlopen van onze ASAP basic trainingen een antwoord op kan geven.

 
 
 

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Inhoud gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in cybersecurity

350+ praktische vaardigheden dekken alle belangrijke cybersecurity-onderwerpen

Geautomatiseerde trainingsbeheer

 

Flexibel leren

Het Kaspersky Automated Security Awareness Platform bevat de hoofdcursus en een snelcursus die op elk moment aan uw behoeften kunnen voldoen.

Hoofdcursus

De hoofdcursus heeft een grondige aanpak voor wanneer organisaties behoefte hebben aan een meer gedetailleerde en uitgebreide training voor hun medewerkers. Het combineert stapsgewijs leren met een verscheidenheid aan trainingsvormen. Elk onderdeel van de training – praktische lessen, versterking, tests en phishing-simulator aanvallen – worden automatisch gegeven.

Snelcursus

De Snelcursus is geweldig om op een snelle en leuke manier essentiële cybersecurity awareness aan te leren. Ook ideaal als opfriscursus. Onderwerpen zijn interactief en bevatten video’s en tests, en de cursusbeheerder kan ook aanvullende gesimuleerde phishing-aanvallen lanceren.

Phishing-simulator

Het is van vitaal belang dat alle werknemers het bewustzijn en de vaardigheden hebben om phishing-aanvallen tegen te gaan, zelfs gebruikers die niet weten wat het is. Phishing-aanvallen maken deel uit van de Hoofdcursus en worden automatisch naar de werknemers gemaild. Ze kunnen ook voor of na de training worden toegewezen om de voortgang van werknemers te volgen en te beoordelen of ze deze aanvallen kunnen vermijden.

 

Gebruikersvriendelijke dashboards & bruikbare rapportages

 


Gebruik prognoses om trainingsdoelen te bereiken


Krijg live data tracking, trends en real-time prognoses


Gedetailleerde rapporten met informatie tot op individueel niveau


Pak zaken aan voordat ze problemen worden (bijv. u weet welke trainingsgroepen meer aandacht nodig hebben en kunt invloed uitoefenen op de resultaten)

 

Kortom, Een trainingsporgramma dat werkt

 

 

 

Vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.