“Meer dan dertig jaar werk ik inmiddels bij Adfranse Automatisering. Met andere woorden: ik heb het zeer goed naar mijn zin. Ad Franse is ons bedrijf begonnen in 1988 en na een jaar ben ik er bij gekomen. Het is uitgegroeid tot een ultramoderne onderneming, gerund door een zeer gemotiveerd team, gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand; een situatie die mij elke dag weer stimuleert het onderste uit de kan te halen. Mijn verantwoordelijkheid betreft financiën en algemene zaken.

Ik ben geboren en getogen in Heinkenszand en heb samen met mijn partner drie kinderen. We wonen op een zogenoemd ‘spulletje’ aan een van de mooie bloemdijken van natuurgebied De Zak van Zuid-Beveland. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar voetbal, ga ik eropuit met de kinderen, ben ik graag buiten bezig en verdiep ik me in regionale geschiedenis.”

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.