Adfranse Automatisering in vogelvlucht van 1988 tot nu...

In 1988 is Ad Franse ons bedrijf opgestart op het Noordland in Heinkenszand. Werkend over heel Nederland voor Volmac was hij het vele reizen beu en begon hij een eigen bedrijf; ADFRANSE AUTOMATISERING.

Na verloop van tijd is ons bedrijf uitgegroeid naar 15 medewerkers met als hoogtepunt de verhuizing naar een nieuw kantoor met alle benodigde faciliteiten aan de Danielsweg in Heinkenszand.

In 2020 was het zover: Ad Franse ging het bedrijf verlaten en werd opgevolgd door 3 personeelsleden, te weten: Rudi van der Bijl, Peter Meijer en Jack Courtin. Laatstgenoemde was al aandeelhouder en lange tijd directielid en Peter en Rudi waren al geruime tijd werkzaam bij Adfranse Automatisering. 

Ons bedrijf bestaat uit een zakelijke en een particuliere tak; dit is mede voort gekomen uit de pc-privé projecten. Personeel van zakelijke klanten ging steeds meer vragen of ze bij ons computers konden kopen en wij hebben toen besloten om daar gehoor aan te geven. Wij zijn nu in het bezit van een mooie showroom waar de klanten geadviseerd worden bij hun ICT aankopen.

Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Wij willen voor onze klanten een automatiseerder zijn waarop men kan vertrouwen en waarmee men een goede relatie heeft. Wij denken dat Adfranse Automatisering die automatiseerder is!

De ruime ervaring, het uitgebreide dienstenaanbod, de adequate service en het persoonlijke contact dat Adfranse Automatisering u te bieden heeft, zorgen voor een stabiele relatie.

Wij hebben automatiseringsoplossingen voor o.a. hardware, netwerken, software, technische service, VOIP, opleidingen en draadloze ICT vraagstukken.

Adfranse Automatisering heeft in meer dan 30 jaar een zeer ruime ervaring opgebouwd. Met onze medewerkers leveren wij u graag de beste service van Zuid West Nederland.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.