Cyber veiligheid

‘All your files have been encrypted!’ het komt helaas steeds vaker voor en het is de ergste nachtmerrie van iedere ondernemer: criminelen die ransomware plaatsen op het netwerk en duizenden tot zelfs miljoenen euro’s aan losgeld eisen. Ondanks het vaker voorkomt en het veel in het nieuws is komt, onderschatten veel ondernemers – vooral die in het midden- en kleinbedrijf – de risico’s. Helaas zijn het juist vaak die bedrijven die slachtoffer worden, waarschuwt MKB Nederland. 

 

Waarschijnlijk gebruikt u al een antivirus programma om uw systemen te beveiligen. Dit is een goede basis, maar het kan beter. Om onze klanten nog beter te beschermen tegen deze bedreiging hebben we voor u Endpoint Detection & Response (EDR). Traditionele antivirus software werkt op basis van herkenning, dat wil zeggen dat het zoekt naar bekende bedreigingen. Hiervoor moet de bedreiging eerst door iemand aangemerkt worden als virus. EDR is intelligent en werkt op basis van gedragsanalyse, omdat virussen, oude en nieuwe, altijd afwijkend gedrag vertonen. Dit is een veel betere aanpak en EDR is voor de Enterprise markt al langer beschikbaar, maar nu brengt Adfranse Automatisering EDR ook voor u binnen handbereik. Het maakt niet uit of u één werkplek of vijftig werkplekken heeft. Onze oplossing is schaalbaar en scherp geprijsd. 

Wilt u meer informatie? Klik dan hier en verzend de email. We zullen dan contact met u opnemen. 

 

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.