Cyber veiligheid

Wat is de moderne werkplek en waar moet deze aan voldoen? Dat zijn de vragen die we onszelf gesteld hebben bij het ontwikkelen van onze moderne werkplek.
Volgens onze moet de moderne werkplek in de basis voldoen aan de volgende zaken:

  • Makkelijk en efficiënt beheersbaar voor ons als systeem beheerder
  • Schaalbaar in aantallen en mogelijkheden
  • Betrouwbaar
  • Veilig
  • Een verbetering van de huidige omgevingen

 

Hardware
Een betrouwbare werkplek begint bij de juiste betrouwbare hardware. In nieuwe omgevingen zullen wij standaard HP Enterprise hardware aanbieden. Deze zijn kwalitatief goed, hebben een scherpe prijs en een goede aftersales care mocht er toch een defect zijn aan de hardware. Mocht u de wens hebben voor een ander merk of al bestaande hardware hebben, dan kijken we naar de mogelijkheden om deze in te richten als een moderne werkplek.

Software
Door het gebruik van de juiste beheer- en beveiligingssoftware gecombineerd met Cloud diensten van Microsoft zorgen we voor een veilige en efficiënte werkplek. Met AzureAD en SharePoint op de achtergrond, e-mail in de Cloud en Microsoft Teams als communicatie en samenwerk platform, beschikt u over een ijzersterk pakket waarmee u onbezorgd kunt ondernemen.

Personaliseren
Uiteraard is geen enkele situatie hetzelfde, ICT oplossingen zijn altijd maatwerk. Misschien heeft u nog een server applicatie, de wens voor betere bescherming tegen ransomware of een extra back-up oplossing? We komen graag met u in contact om samen te kijken hoe we onze moderne werkplek passend kunnen maken aan uw wensen en eisen.

 

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.